A Bakonyvasút Szövetség kedvezményes akciója

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség (melynek egyesületünk az egyik alapító tagja) folytatja a szeptemberben meghirdetett kedvezményes menetjegyvásárlási akcióját a Veszprém - Győr viszonylatban vasúton utazóknak. Az akciót november 15-től kiterjesztik a Zirc - Veszprém - Budapest viszonylatú utazásokra is. Aki 2009. november 1. és 2010 április 30- között kétszer utazik oda-vissza vonaton Győrből Veszprémbe, vagy Zircről Veszprémen keresztül Budapestre, ajándék retúrjegyet kap egy további utazásra, amelyet teszés szerinti időpontban használhat fel.

 



A Bakonyvasút Szövetség akciójával a két régióközpontot összekötő vasút stratégiai fontosságára, az ország egyik legszebb vonalvezetésű , ideiglenes műemléki védettséget élvező vasúti pályájára kívánja ráirányítni a figyelmet. Bezárás helyett korszerűsíteni kell a Cuha-völgyi vasutat, javítani a pálya állapotát, új megállókat létesíteni és minél előbb új, korszerű szerelvényeket beállítani.

Erre azonban csak akkor van reális esély, ha mi, utasok rendszeresen használjuk is a 11-es számú Győr - Veszprém vasútvonalat.

A kedvezményes akció részleteit lásd a csatolmányban.



A cikkhez csatolt dokumentumok:
1.pdf

<< Vissza