Vadász - Természetismereti Tábor

A természeti értékekben gazdag Bakony nagy része a Pápateszér-Farkashegyi Reflex-ház¬tól csillagtúraszerűen gyalogosan megközelíthető és felfedezhető. A Magas-Bakony Tájvédelmi Körzet, Fenyőfői ősfenyves, és Bakonyszűcs-Fenyőfői homokvidék természet szépségeit részleteiben meg¬ismerni vágyó, valamint a vadászat iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését várjuk abba táborba, melyet a Reflex környezetvédő Egyesület és az Országos Magyar Vadászkamara Győr-Moson-Sopron megyei Területi Szervezete közösen szervez. Az egyhetes pápateszéri táborozás alkalmával a résztvevő gyerekek elsajátíthatják a vadászattal kapcsolatos legfontosabb alaptudnivalókat, valamint megismerhetik az itt megtalálható jellegzetes növény és állatvilágot.




A táborok részletes programját a jelentkezések alapján állítjuk össze.

Helyszín: Pápateszéri Ökológiai Központ

Szervező: Vadászkamara és a Reflex

Időpont: 2008. augusztus 10-15.

Korosztály: 14-18 év

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállás és az étkezés költségeit, a szakmai prog­ra­mok anya­gi és szakvezetési díjait.

Információ és jelentkezés: Orbán Henriknél, az Országos Magyar Vadászkamara Győr-Moson-Sopron megyei Területi Szervezetének titkáránál, a 30/239-4926-os telefonszámon, vagy a Reflex elérhetőségein.



<< Vissza