Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség: taggyűlés Zircen 2009. október 16-án

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség alapításának fontos pillanatához érkezett. Mint az a csatolt dokumentumokból kiderül, a Veszprém Megyei Bíróság a Szövetséget bejegyezte, és a végzés 2009. szeptember 30-án jogerőre emelkedett. A hivatalos működés első aktusaként Bödecs Barnabás elnök 2009. október 16-án (péntek) 15.40-re , Zirc Város Polgármesteri Hivatalába (840 Zirc, Március 15. tér) összehívta a Szövetség taggyűlését, Ügyvivő Testületi ülését és Ellenőrző Bizottságát.



 A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség 35 alapító tagjai - mintegy húsz magánszemély mellett - Győr, Veszprém, Zirc, Bakonyszentlászló, Bakonygyirót, Bakonyszentkirály, Bakonyoszlop és Csesznek önkormányzata, a Reflex Környezetvédő Egyesület, a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület, , a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvány, a Fejér Megyei Természetbarát Szövetség és a Zirci Országzászló Alapítvány.
A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség várja további önkormányzatok, civil szervezetek, gazdasági társágok és magánszemélyek jelentkezését tagjai sorába.



A cikkhez csatolt dokumentumok:
bakonyvasut_jogeros_bejegyzo_vegzes.pdf
cvbv_alapszabaly_hatalyos.pdf

<< Vissza