Pályázat "Nulla lerakós település" cím elnyerésére!A pályázat célja

Az illegális hulladéklerakók elleni ötéves küzdelmünk eredményeit meghaladó, létező pozitív példák összegyűjtése, eredményes módszerek, tevékenységek bemutatása, megismertetése, elismerése, valamint a pályázati anyagok alapján esettanulmányok készítése és közzététele a legjobb példákról.


Felhívásunk mindenkihez szól. Pályázatot nyújthatnak be magánszemélyek, társadalmi szervezetek, helyi közösségek, oktatási intézmények, stb. Aki tud az országban ilyen falut vagy várost, kérjük jelentkezzen a HuMuSz-nál vagy a területileg illetékes Tájsebészet régióközpontnál telefonon/faxon, e-mailben, személyesen vagy töltse le a honlapunkról az ezzel kapcsolatos pályázati adatlapunkat, amelyet kitöltés után a település polgármesterének és jegyzőjének kell ellenjegyezni.


A pályázat díjazása:

Sorrendet nem hirdetünk, számunkra minden pozitív példa fontos!
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal közösen elismerő oklevelet és közterületen elhelyezhető táblát adományozunk a településnek, valamint a HuMuSz honlapján folyamatosan megjelenítjük az elismerésben részesült önkormányzatokat, számunkra sajtónyilvánosságot biztosítunk!
A legjobb pályázatot benyújtók részére sajtótájékoztatót szervezünk a HuMuSz Házban!

Határidő:

2005. május 13. A beérkezett pozitív példákról a Tájsebészet program 2005. évi országos díjátadó ünnepségén sajtótájékoztató keretében számolunk be.<< Vissza