Külsős szakembereink

A legtöbb szakmai programunk eredményes és magas szakmai színvonalú végrehajtásához szükség van arra, hogy külsős szakembereket is bevonjunk. A Reflex Környezetvédő Egyesület működése során kiváló kapcsolatokat épített ki a különböző területeken dolgozó szakemberekkel, akikkel a mai napig is szoros együttműködésben áll. A következőkben őket mutatjuk be.



(okleveles erdőmérnök, okleveles vasbetonépítési szakmérnök)

1987 óta nyugdíjasként társadalmi munkával segíti a REFLEX Környezetvédő Egyesület munkáját. Jelenleg az egyesület Ellenőrző Bizottságának elnöke.

 

(mérlegképes könyvelő, középfokú TB ügyintéző)

A Reflex Környezetvédő Egyesület gazdasági vezetőjeként végzi a könyvelést, intézi az egyesület pénzügyeit.

 

 

(okleveles agrármérnök)

A Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet egykori vezetője évek óta külsős szakértőként működik közre a természetvédelmi vonatkozású programjainkban. Jelenleg a Reflex vezetőségi tagja.

 

(okleveles geofizikus)

A Duna-mozgalom ismert alakja. Jelenleg az Magyar Tudományos Akadémia Szigetköz Munkacsoportjának tagjaként szakmai tanácsaival, szakértői tevékenységével segíti az egyesület munkáját.

 

(okleveles agrármérnök)

A Szigetközi Tájvédelmi Körzet természetvédelmi felügyelőjeként segíti természetvédelmi munkáinkat.

 

 

(általános agrármérnök)

A Reflexnél polgári szolgálatosként kezdte, ma már az egyesület elnökségi tagja. Jelenleg az Országos Magyar Vadászkamara Győr-Moson-Sopron megyei Területi Szervezetének titkáraként segíti munkánkat.

 

 

(biológia szakos tanár)

A pedagógus végzettségű egyesületi tagunk a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet vezetőjeként természetvédelmi, oktatási, s nevelési programjaink segítője.

 

 

 

(építőmérnök, környezetvédelmi szakmérnök, tanár)

A Reflexnél a lejárt szavatosságú növényvédő szerekkel kapcsolatos programok segítője. Jelenleg a Bakonyalja Környezetvédelmi és Turisztikai Egyesület vezetője.



<< Vissza