Jelentkezz te is!



"A látvány magáért beszél"

Már többször megkerestem levelemmel a Győri Kommunális Szolgáltató Kft.-ét de sikertelenül, vagy pénzhiányra hivatkoztak, vagy pedig vissza sem jeleztek semmit az elkövetkező 30 napon belül. Úgy döntöttem hogy kihelyezünk az egyesület székhelyén egy adománygyűjtő ládát és abba, aki akar, magának megfelelő összegű adományt dobhat bele arra a célra, hogy össze tudjuk takarítani a szerte szétdobált szemetet. Ezt megvitattuk Szűcs Gábor Tájsebész taggal, és végül kihelyeztük az adománygyűjtőt a székhelyre. (Győr, Bartók Béla u.7)

A takarítást várhatóan szeptemberre tervezzük. A befolyt adomány összegétől függ, hogy mekkora részét takarítjuk el.
A teljes eltakarításhoz körülbelül 35 000 Forintra lenne szükség. Azonban ha ez az összeg teljes egészében nem folyna be, akkor csak egy részét tudjuk majd eltakarítani. Most öntől nem pénzadományt akarunk kérni, hanem arra szeretnénk kérni, hogyha erre a takarításra kitűzzük a pontos időpontot, akkor nagyon szívesen várnánk szintén résztvevőnek a takarításra.

A munkavédelmi kesztyűt majd kérem mindenki saját használatra, hozzon magával. A hulladékgyűjtő zsákokról gondoskodni fogunk.
A takarítás várhatólag egy délután valósulna meg és kb. 4-5 órás munka, lenne.
Ha ön kedvet kapott erre a takarításra, akkor kérem, jelezze a szándékát az alábbi e-mail címen:
adrian1992@freemail. hu
Az e-mailban kérjük, jegyezze fel nevét, telefonszámát és e-mail címét!

Előre is köszönöm hogy megtisztelt, azzal hogy végigolvasta a közleményemet és kérem, hogy saját környezetünk megóvása érdekében jelezze nekem a részvételi szándékát.


Tisztelettel:
Kovács Adrián
Reflex Környezetvédő Egyesületi Tag

Győr 2005. augusztus 24.

 



<< Vissza