Környezeti tanácsadás

A Reflex Környezetvédő Egyesület, mint a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának tagja, ingyenes tanácsadással segíti a lakosságot.

Hálózatunknak 16 tagja és 2 partnerszervezete van, az ország minden részében elérhetők vagyunk.
Szakmai együttműködéseink célja, hogy továbbképzésekkel, adatbázis fejlesztésekkel, az internetes tanácsadás bővítésével azonos színvonalúvá fejlesszük az irodák tevékenységét a lakosság környezeti ügyeinek hatékonysága érdekében.

A lakosok személyesen, telefonon és drótpostán érhetik el munkatársainkat környezeti ügyeikkel, kérdéseikkel.

Irodánk a hét minden napján 9-16 óráig áll ügyfeleink rendelkezésére.

Ingyenes kiadványaink letölthetők oldalunkról és a Kötháló oldaláról.Reflex a 20. Pápai Játékfesztiválon

A Pápai Játékfesztivál szervezői másodszor kérték fel egyesületünket, hogy képviseljük a környezetvédelmet a város legrangosabb rendezvényén. A 20. Nemzetközi Játékfesztiválon a Reflex munkatársai, Németh Vera és Nagy Péter, valamint Széll Marianna tagunk önkéntesként vett részt. Partizer Gergő, a Reflex segítője egy vonóhoroggal felszerelt furgonnal szállította Győrből Pápára és vissza a Széchenyi István Egyetem SZEnergy Team-jének napelemes autóját. Az ECO Maraton világverseny Urban Solar kategóriájában 2010-ben a SZEnergy Team végzett az élen. A győzelem értéket növeli, hogy a verseny 26 éves történetében először nekik sikerült "pozitív energiamérleget" teljesíteni - magyarul a célbeérés után a napeles autó akkumulátoraiban több energia volt, mint az induláskor. A SZEenergy csapatát Pápán Bodó Gábor és Gonda Gellért képviselte.
Köszönjük Vadász Renáta és Varga Viktória önkéntesek munkáját.
Tovább...

|<<  |<  1  2  >|  >>|