Cuha-völgyi vasút - szövetség a bakonyi vasútért( NCTA) - I. negyedéves részbeszámoló

Lásd a csatold fájlban.

Tovább...

A Bakonyvasút Szövetség kedvezményes akciója

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség (melynek egyesületünk az egyik alapító tagja) folytatja a szeptemberben meghirdetett kedvezményes menetjegyvásárlási akcióját a Veszprém - Győr viszonylatban vasúton utazóknak. Az akciót november 15-től kiterjesztik a Zirc - Veszprém - Budapest viszonylatú utazásokra is. Aki 2009. november 1. és 2010 április 30- között kétszer utazik oda-vissza vonaton Győrből Veszprémbe, vagy Zircről Veszprémen keresztül Budapestre, ajándék retúrjegyet kap egy további utazásra, amelyet teszés szerinti időpontban használhat fel.

 

Tovább...

Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség: taggyűlés Zircen 2009. október 16-án

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség alapításának fontos pillanatához érkezett. Mint az a csatolt dokumentumokból kiderül, a Veszprém Megyei Bíróság a Szövetséget bejegyezte, és a végzés 2009. szeptember 30-án jogerőre emelkedett. A hivatalos működés első aktusaként Bödecs Barnabás elnök 2009. október 16-án (péntek) 15.40-re , Zirc Város Polgármesteri Hivatalába (840 Zirc, Március 15. tér) összehívta a Szövetség taggyűlését, Ügyvivő Testületi ülését és Ellenőrző Bizottságát.

Tovább...

Túrázz a vonatért! - október 3-án, szombaton

Rajtad is múlik, hogy bezárják-e a Cuha-völgyi vasútvonalat. Kiránduljunk együtt, használjuk a Győr  - Veszprém között közlekedő vonatokat!

Tovább...

Családi túranap a Bakonyba

A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség vasútmentõ utazási családi túranapot hirdet szeptember 18-án péntekre. Az akció célja bizonyítani, hogy a Gyõr - Veszprém vasútvonal mentén élõk nemcsak aláírásukkal, de utasként is kiállnak a 11-es számú vasútvonal személyforgaélmának fenntartása mellett.
A túranap célja ez esetben nem kizárólag a Cuha-völgy felkeresése, hanem az, hogy minél többen, minél több helyszínre vegyék igénybe a menetrend szerinti vasúti járatokat. Lehet kirándulni Pannonhalmára, a gyõriek ellátogathatnak Zircre, Veszprémbe, a veszprémiek, zirciek Gyõrbe. A vasútmentõ túranap célja, hogy az áprilisi Bakonyvasút Ünnepnapját követõen bemutassuk, a menetrend szerinti járatok is bonyolítanak 1000 fõ körüli, vagy feletti utazást egy napon.

Tovább...